NANU – prepričljiva slovenska zmagovalka na ‘Beauty Shortlist Awards 2023’!

NANU edina slovenska blagovna znamka, ki je na ‘Beauty Shortlist Awards 2023’ prepričala s kar štirimi naravnimi kozmetičnimi izdelki!

Na začetku marca na stotine blagovnih znamk, ki izdelujemo izdelke za kožo in dobro počutje, nestrpno pričakuje rezultate ožjega izbora Beauty Shortlist. Tudi pri NANU smo vznemirjeni čakali na novice o zmagovalcih letošnjega izbora in tako kot lani smo tudi letos pristali med zmagovalci.

Popolnoma navdušeni smo nad novico, da smo že v drugem letu sodelovanja prejeli kar 4 prestižne nagrade Beauty Shortlist. Od tega so 3 izdelki pristali med zmagovalci in prejeli nagrado Editor`s Choice 2023, en izdelek pa je pristal med pohvaljenimi (Commended).

Beauty Shortlist ni navadno tekmovanje v borbi za nagrade. Leta 2012 je nagrade Beauty Shortlist ustanovila novinarka naravne lepote in zagovornica ekološkega življenjskega sloga Fiona Klonarides, da bi podprla, nagradila in pohvalila izstopajoče naravne in organske izdelke na področju lepote, nege in dobrega počutja. 

Beauty Shortlist nagrade so popolnoma neodvisne (brez sponzorjev ali oglaševanja) kar zagotavlja resnično enakovredne pogoje za velike, dobro uveljavljene svetovne blagovne znamke in majhne obrtne blagovne znamke. Nagrade so znane po svoji preglednosti in etični osredotočenosti, zato jih pozorno spremljajo potrošniki, strokovnjaki iz lepotne industrije, maloprodajni kupci lepotnih izdelkov in novinarji.

»Nagrade so zanesljiv vodnik po izjemnih izdelkih, ki jih je strokovna komisija dejansko preizkusila, testirala in za katere lahko 100 % jamčimo, da so vredni nakupa,« pojasnjuje ustanoviteljica Beauty Shortlist Fiona Klonarides.

Nagrade, ki jih vsako leto podeljuje Beauty Shortlist, prejmejo izstopajoče blagovne znamke na trgu naravne in ekološke kozmetike. Prijavljene izdelke s celega sveta ocenjujejo tri popolnoma neodvisne komisije strokovnjakov iz ZDA, Velike Britanije in Avstralije. V samem postopku testiranja izdelkov skupina strokovnjakov temeljito testira vse izdelke ter jih med seboj primerja, pri čemer za nagrade kandidirajo tudi največje blagovne znamke v kozmetični industriji (kot so dr. Hauschka, Weleda, Meraki, Dr. Levi, Osea idr.). Strokovnjaki med njimi tako neodvisno iščejo najvišje standarde kakovosti in učinkovitosti na področju lepote, nege in dobrega počutja.

Zmagovalne izdelke linije NANU zaznamujejo zelo učinkovite formulacije, ki vključujejo skrbno izbrane klinično preizkušene aktivne sestavine, ki ciljajo ne le na znake staranja kože in poškodbe zaradi sonca, neenakomeren ton kože, odpravljajo težave s kožo, kot so suha koža, madeži in akne, ampak dejansko podpirajo vse vidike zdrave kože. 

Kakovostna kozmetika je pomemben del celostne skrbi zase in tako kot je pomembno, »kaj damo vase«, je pomembno tudi, »kaj damo nase«, torej da poleg uživanja zdrave hrane in zadostnih količin tekočine poiščemo super hranila tudi v kozmetičnih izdelkih. Namreč če si lepo skrb namenimo tudi s sebi ustrezno nego, bomo še toliko prej ne le sprejeli sami sebe, ampak zares užili življenje – takšno kot je. Lepotna rutina, kot jo spodbuja kozmetična linija NANU (NANU v hindujščini pomeni čudovito dekle) tako v prvi vrsti spodbuja vzgojo in ohranjanje samoljubezni.

»Ženske vseskozi razmišljamo o tem kaj popraviti na sebi, ne pa o tem, kako se celostno sprejeti in z ljubeznijo poskrbeti zase, kar pomeni tudi izbor kakovostnih kozmetičnih izdelkov. Izdelki za nego obraza NANU so torej namenjeni temu, da z njimi oz. preko njih in s pomočjo lepotne rutine – časa in nege, ki ju posvetimo izključno sebi – prebudimo samozavestno in čudovito dekle, ki se skriva v vsaki izmed nas,« je prepričana ustanoviteljica NANU kozmetike Nuša Marinc.

Pri NANU smo neizmerno ponosni na osvojene nagrade, ne samo zato, ker so izdelki navdušili mednarodne strokovnjake in prejeli navdihujoče ocene ter pristali med nagrajenci in si v imenitni družbi prislužili več prestižnih nagrad EDITOR`S CHOICE, ampak tudi zato, ker nam tovrstne nagrade pritrjujejo, da smo na pravi poti in nam dajejo elan za nadaljnje izzive, ki so pred nami.

Glede same znamke NANU pa so pri Beauty Shortlist povedali: »Čudovita blagovna znamka, ki jo morate odkriti! Kolekcija aktivne naravne kozmetike NANU, diplomantke Formule Botanice Nuše Marinc,  je še posebej zanimiva, ker je izdelana v majhnih serijah (kar pomeni, da so izdelki super sveži), poleg tega je modularna, kar vam omogoča, da lahko prilagodite svojo lepotno rutino na način, ki kar najbolj ustreza vašemu tipu kože ali težavam. Nagrajene izdelke linije NANU odlikujejo inteligentne formule, polne odličnih in učinkovitih sestavin, ki bodo dvignile vašo negovalno rutino na višji nivo – zaslužena zmagovalka Beauty Shortlist Awards 2023.«

Ni komentarjev

Dodaj odgovor

DomovTrgovina ProfilMeniNa vrh