NUŠA

Ustanoviteljica in formulatorka

Sem Nuša Marinc. Po končani srednji kemijski šoli sem se vpisala na Biotehniško fakulteto ter pridobila naziv univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije.
Zaradi moje suhe, občutljive in k alergijam nagnjene kože sem veliko svojega časa poleg uravnoteženi prehrani in zdravemu življenjskemu slogu namenila tudi izbiri kakovostnih kozmetičnih izdelkov.

Ker mi nikakor ni uspelo najti kozmetike, ki bi mi resnično ustrezala, sem se začela intenzivno izobraževati na tem področju. Podobno kot pri prehranskih izdelkih je tudi v kozmetičnih veliko sestavin, ki si jih res ne želimo vnesti v naše telo.

Opravila sem mnogo tečajev tako v Sloveniji kot v tujini ter se vpisala še na dodatno usposabljanje na priznano, akreditirano šolo Formula Botanica v Veliki Britaniji, kjer sem pridobila certifikat iz organske anti-age nege kože. Celotno znanje, ki sem ga usvojila v vseh teh letih izobraževanj, mi je omogočilo ustvariti bogato linijo izdelkov za nego obraza, kar osem jih je, ki upočasnjujejo staranje in pomagajo vzpostaviti zdrav in bleščeč videz kože.

Uporabnicam bom na voljo tudi za individualna posvetovanja, saj je najpomembneje prepoznati, kakšna je naša koža in kaj koža v določenem časovnem obdobju najbolj potrebuje.

LENA

Ambasadorka, blogerka & organizatorka NANU čajank

Ime mi je Alenka Lena Klopčič. Kot velika ljubiteljica naravne kozmetike sem na poti odkrivanja najboljšega za mojo kožo naletela na Nušo, ki me je navdušila s svojim poglobljenim znanjem, ki ga tako radodarno in domala mimogrede z veseljem deli z ljudmi, kot sem sama, ki se kar ne naveličamo postavljati vprašanj.

In prav to je tudi lastnost, s katero bi se najlaže opisala – sem izjemno radovedno bitje. To mi je dobro služilo v skoraj dveh desetletjih dela v medijih, nazadnje več kot 17 let za Energetiko.NET, vodilnem spletnem portalu na področju energetike v Sloveniji in Jugovzhodni Evropi, mi bo pa tudi vnaprej, ko se podajam na novo karierno pot, na kateri želim pridati svoj kamenček v mozaiku bolj trajnostne prihodnosti.

Tako sem nedavno ustanovila blagovno znamko »Zbalansirajmo življenje«, pod katero že izvajam brezplačna srečanja za ženske iz varnih hiš, na njih pa obdelujemo teme, v katere mi je široko razprla svoja vrata ajurveda (veda o življenju). V zadnjih dveh letih se namreč intenzivno posvečam študiju ajurvede, kateremu bom  verjetno ostala zapisana kar preostanek življenja. (Tega življenja, bi me popravili v ajurvedi. )

Zvedavost me je vodila tudi po izobraževalni poti, ki me je med drugim pripeljala do skorajšnjega doktorata na primorski Fakulteti za management, kmalu pa bom zaključila tudi MBA študij na poslovni šoli Cotrugli. Najdragocenejše, kar mi je celoten dosedanji študij ponudil, pa je zbliževanje s filozofijo, ki me je – podobno kot ajurveda – prevzela za preostanek življenjskega učenja. Tako poleg branja (knjige so moje najboljše prijateljice že od malih nog) spremljam tudi filozofska predavanja Nove akropole.

Vse omenjeno bom torej skušala ponuditi v okviru svojega sodelovanja z Nušo in v korist uporabnic kozmetične linije NANU. Ker nama je (z Nušo) resnično mar!

DELITE NAŠO STRAST... mi smo na misiji, da prebudimo samozavestno žensko, ki se skriva v vsaki izmed nas in ji omogočimo, da zasije v vsej svoji veličini.

Zakaj NANU?

NANU je več kot le linija za nego kože. Lepote in zdravja kože se lotevamo z resnično celostno miselnostjo, saj verjamemo, da je lepota, ki jo doživljamo na površini, odvisna od zdravja in vitalnosti celotnega telesa.

Naša vrhunska paleta izdelkov je plod dolgotrajnih raziskav, preskušanj in testiranj. Naša prednostna naloga je vzpostaviti simbiotski odnos z naravo, pri čemer neutrudno iščemo najboljše.

NANU KOZMETIKA je plod lastnih raziskav in je ročno izdelana, izdelava pa temelji na načelih preglednosti, učinkovitosti in celovitosti. Naš cilj je združiti znanost z umetnostjo, naravo s tehnologijo in ustvariti resnično učinkovite izdelke, ki podpirajo in krepijo vse vidike zdrave, sijoče in lepe kože.

Visoke koncentracije antioksidantov, razkošna paleta raznovrstnih vlažilcev, visoko aktivne sestavine, ki so 100% naravnega izvora v eko-prijazni embalaži. Kaj več bi še lahko zahtevali?

Odkrije linijo izdelkov za nego kože NANU.

Narava je zelo velikodušna. Enako velja za našo radovednost. To je tudi vsa skrivnost izdelkov NANU. Naši izdelki so izvirni in učinkoviti. Združujejo moč zdravilnih rastlin, z našim navdušenjem po raziskovanju, mešanju, preizkušanju, testiranju…dokler ne odkrijemo najboljšo formulo pri kateri ne sklepamo kompromisov. Teksture so izjemno lepe, dišave nežne, nevsiljive in so primerne tudi za moške. Ničesar nismo prepustili naključju. Iskali smo popolnost. In jo našli! Skriva se v naravi in skriva se v nas samih. Samo verjeti moramo v to. In zakaj ne bi verjeli?

Upam, da sem košček te popolnosti prinesla do vas tudi s svojimi izdelki. Ustvarjam jih z velikim navdušenjem in ponosom. Poosebljajo moje vrednote – ki pa so predvsem črpanje moči iz narave, skrb za naš planet in moto “Carpe diem”. Vsi izdelki so bogati z antioksidanti, rastlinskimi ekstrakti, aktivnimi sestavinami, ki imajo klinično dokazane učinke na našo kožo. Pa vendar so izdelki čisti, sveži, živi in preprosto lepi, takšni kot je narava. In takšni kot ste vi.

Naj vam služijo, Nuša.

OSTALA EKIPA

Projekt lansiranja na trg kozmetične linije je obsežen in velikokrat tudi izjemno naporen. Zato za linijo NANU stoji ekipa, ki dela z veseljem in energijo. V projekt je bilo vložnega veliko prostega časa in neprespanih noči, vendar vsi delamo s strastjo in velikim entuziazmom. Za vas se bomo trudili še naprej.