KAJ POTREBUJE VAŠA KOŽA?

Bi si radi ustvarili svojo idealno lepotno rutino, pa ne veste kje začeti oz. kako kombinirati izdelke, da bodo med seboj čim bolj kompatibilni in da bodo vaši rezultati optimalni?

Izbirate lahko med 8 personaliziranimi rutinami izmed treh NANU rešitev in ustvarite popolno kombinacijo izdelkov za vašo kožo.

Vlaženje

Vlažilna nega

Če je vaša koža brez sijaja in imate občasno mastne madeže, vas srbi ali peče ob nanosu izdelkov ali pa imate lišaje in čutite napetost, potem je naša hidratacijska rutina primerna za vas.

Pomlajevanje

Anti-age nega

Če opazite prezgodnje staranje kože (pojav finih linij in gubic) ali če že imate globoke gube na obrazu, zlasti okoli oči, vratu in ustnic; imate neenakomeren ten ali če opazite, da se vam koža poveša in izgublja prožnost ali pa ste videti starejši od svojih let, potem je naša anti-age rutina idealna za vas.

Antioksidativna zaščita

Antioksidativna nega

Če opazite povečanje števila peg, madežev in pigmentnih madežev; živite v mestu in se v službo vozite s kolesom ali javnim prevozom oz. preživite veliko časa na prostem, potem je spodnja rutina kot nalašč za vas.

Suha koža

Normalna do mastna