E-knjiga: 5 načinov kako upočasniti staranje kože po 40. letu

Tempo življenja je čedalje večji in zahteve do nas samih prav tako. Tudi pričakovanja družbe so čedalje višja, saj postaja nova realnost, da mora ženska pri   40-tih izgledati kot 20-letnica.

Danes družba še vedno poveličuje mladosten videz, kljub dejstvu, da je staranje del življenja. Staranje se kaže v vseh organih telesa in se vidno izraža tudi na koži. Dejstvo je, da je naša koža eden od prvih elementov, ki jih ljudje opazijo, ko nas pogledajo, zato je skrb za kožo pomembna.

Prenesite e-knjigo in spoznajte najboljše nasvete za učvrstitev kože in upočasnitev staranja.

V brezplačni e-knjigi boste med drugim izvedele:

  • vse o procesih staranja kože in spremembah v vezivnem tkivu (razlika med kolagenom in elastinom),
  • kaj so prosti radikali in zakaj povzročajo oksidativni stres, ki je povezan s staranjem,
  • razliko med notranjimi in zunanjimi dejavniki staranja kože,
  • kako in zakaj se naša koža stara skozi leta,
  • 5 učinkovitih metod za upočasnitev staranja kože po 40. letu (med drugim vse o masaži obraza, antioksidantih in oblikovanju idealne lepotne rutine) in
  • še mnogo več.
5 načinov kako upočasniti staranje kože po 40 letu
5 načinov kako upočasniti staranje kože po 40 letu

Vpišite svoje ime in e-mail naslov in prejele boste brezplačno E-knjigo, ki vam bo odgovorila na večno vprašanje kako do lepe, sijoče in mladostne kože.

S prenosom brezplačne e-knjige oz. s klikom na gum pošlji se strinjate z vpisom v našo E-mail bazo in na prejemanje naših e-novic (pošiljamo 1-2x mesečno), kjer vas bomo obveščali o novostih, akcijah in zanimivih vsebinah, ki jih pripravljamo. Od teh novic se lahko kadar koli odjavite. S posredovanjem podatkov se strinjate z našimi  Pogoji poslovanja in Politiko zasebnosti.