E-knjiga: 8 najboljših domačih receptov za nego kože

Pri NANU smo pričarali zakladnico 8 enostavnih, vendar preverjeno učinkovitih formulacij, ki jih lahko pripravi vsakdo.

Od učinkovitih mazil in razkošnih olj do razvajajočih mask za obraz…, v naši E-knjigi boste našle kreacije za vsakogar. Izbrani recepti so nazorno opisani in dovolj enostavni, da jih z malo truda lahko pripravite same v domači kuhinji.

Čas je za širjenje ljubezni – izdelajte si čisto svoje naravne izdelke in poskrbite za sijoč in pomlajen videz vaše kože ali pa oblikujte čudovita naravna darila za vaše najbližje.

V e-knjigi najdete recepte za:

  • tradicionalno tigrovo mast,
  • anti-age lipokoncentrat za okoli oči,
  • vsestransko konopljino mazilo,
  • hranljiv balzam za ustnice in še mnoge druge recepte.

Začnite svojo ustvarjalno pot že danes in prenesite brezplačno E-knjigo zdaj. 👇 

Knjižica-domačih-receptov

Sledite lahko vsaki od 8 formulacij za nego kože, kot je napisana, ali pa jih prilagodite, da ustvarite lastne prilagojene formule, pri čemer se na primer odločite za različna botanična olja in masla.

Vpišite svoje ime in e-mail naslov in prejele boste brezplačno E-knjigo s katero si boste lahko ustvarile čudovite naravne izdelke v udobju domače kuhinje. 👇 

S prenosom brezplačne e-knjige oz. s klikom na gum pošlji se strinjate z vpisom v našo E-mail bazo in na prejemanje naših e-novic (pošiljamo 1-2x mesečno), kjer vas bomo obveščali o novostih, akcijah in zanimivih vsebinah, ki jih pripravljamo. Od teh novic se lahko kadar koli odjavite. S posredovanjem podatkov se strinjate z našimi  Pogoji poslovanja in Politiko zasebnosti.